Preud'homme: "Het verschil is dat wij al een prijs hebben gewonnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Preud'homme: "Het verschil is dat wij al een prijs hebben gewonnen"
Foto: © Photonews

Club Brugge verschalkte RSC Anderlecht enkele weken geleden in de finale van de Beker van België. Zondag staan beide voetbalreuzen opnieuw tegenover elkaar, maar Michel Preud'homme vindt niet dat zijn ploeg over het mentale voordeel beschikt.

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme is alvast tevreden met de prestatie van zijn ploeg tegen Dnipro Dnipropetrovsk. Club Brugge startte de afgelopen weken zwak tegen Standard en KV Kortrijk en ging zelfs met de billen bloot in het Guldensporenstadion.

"We hebben vertrouwen getankt voor de wedstrijd tegen RSC Anderlecht", vertelt Michel Preud'homme. "Ik heb het gevoel dat we de draad hebben opgenomen na enkele mindere wedstrijden. En dat is misschien wel de belangrijkste vaststelling."

We hebben de draad opgenomen na enkele mindere wedstrijden

Enig probleem: Club heeft er een Europese partij opzitten, terwijl Anderlecht zich in alle rust kon voorbereiden. "In Besiktas hadden we ook een pak energie verspeeld, hé. De basisconditie is bij iedereen aanwezig. Al weet iedereen natuurlijk dat we momenteel met een pak blessures kampen."

"De bekerwinst zal zondag niet meespelen", besluit de Luikenaar. "Het enige verschil is dat wij al een prijs hebben gewonnen dit seizoen. Verder is dit een andere competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties