Wil je de sterren van morgen aan het werk zien? Dan is dit iets voor jou!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Wil je de sterren van morgen aan het werk zien? Dan is dit iets voor jou!
Foto: © Photonews

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Sporting Lokeren ook dit seizoen de Voskescup. De Sporting Foot Academy van de Waaslanders ontvangt in mei maar liefst meer dan dertig teams uit binnen- en buitenland.

Op vrijdag 1 mei gaat de Voskescup van start met de categorie U13. Op zondag 17 mei komen  er met de U9 en U10 twee leeftijdscategorieën in actie en op zateradg 23 mei staan toernooien van de U7, U8 en U11 op het programma. Tot slot komen op zondag 24 mei de U12 nog in actie.

De Voskescup is het grootste evenement in het kalenderjaar van de Sporting Foot Academy en ook dit jaar zakken ploegen uit binnen- en buitenland af naar Lokeren.

Nederlandse en Britse ploegen van de partij

Jeugdploegen van NAC Breda, Fortuna Sittard, Willem II (Nederland), Cabinteely (Ierland), Dagenham & Redbridge FC (Engeland), MS Talents (Duitsland) en FC Differdange (Luxemburg) tekenen dit jaar present.

Bij Sporting Lokeren hoopt men alvast dat, net als bij de wedstrijden van de eerste ploeg, heel wat supporters de weg vinden naar het toernooi. Wil je graag een kijkje gaan nemen op de Voskescup? Inkomkaartjes kosten 5 euro. Voor meer info kan je terecht op deze website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties