Reactie Vanderbiest wil niet weten van afscheid in mineur: "Al verloren we hier vandaag met 0-7!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Vanderbiest wil niet weten van afscheid in mineur: "Al verloren we hier vandaag met 0-7!"
Foto: © photonews

Fred Vanderbiest zat vanavond voor het laatst in de thuisdug-out van het Albertpark. KV Oostende verloor dan wel van Royal Mouscron Péruwelz, maar de coach wil die nederlaag niet zien als een afscheid in mineur. "Daarvoor heb ik hier veel te veel mooie momenten meegemaakt."

Cédric De Volder in Oostende

"Ik had natuurlijk gehoopt om de drie punten te pakken", vertelt Fred Vanderbiest. "Maar ik kan niemand iets verwijten. Een afscheid in mineur is het dan ook niet. Ook al verloren we met 0-7! Daarvoor heb ik hier veel te veel mooie momenten meegemaakt."

Vanderbiest werd voor, tijdens én na de wedstrijd bezongen door de fans. "Maar dat is logisch. Die mensen weten ook dat er in 2011 amper vijfhonderd man naar onze wedstrijden kwam kijken. Vandaag zaten er voor een eindeseizoenswedstrijd tegen Royal Mouscron Péruwelz vijfduizend, hé."

Er zijn links en rechts enkele contacten

"Dat geldt ook voor de spelersgroep", gaat de coach verder. "Sommige jongens heb ik zelf gehaald en zaten mentaal aan de grond. Dan is het normaal dat sommigen het moeilijk hebben. Maar dat wil ook meteen zeggen dat ik goed werk geleverd heb."

Vanderbiest gaf eerder al aan dat hij al enkele telefoontjes had gekregen van geïnteresseerde clubs. "Er zijn links en rechts enkele contacten, maar ik wil mijn tijd nemen. De resultaten van de voorbije seizoenen spelen natuurlijk ook wel in mijn voordeel, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties