De Ceulaer dankt supporters en hoopt op nieuw contract: "Ligt niet meer in mijn handen"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
De Ceulaer dankt supporters en hoopt op nieuw contract: "Ligt niet meer in mijn handen"
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Benji De Ceulaer weet nog niet waar hij volgend seizoen zal voetballen. Hij hoopt in Genk te blijven en kan rekenen op de steun van de supporters, maar het bestuur wil zijn contract -voorlopig- niet verlengen.

Door Robby Morren

  • Bestuur deelde mee dat contract niet wordt verlengd
  • De Ceulaer wil liefst in Genk blijven
  • Supporters eisen dat Benji blijft

De Ceulaer kon de afgelopen seizoenen in de Cristal Arena -mede door een pak blessureleed- niet brengen wat van hem werd verwacht. Hij kreeg dan ook te horen dat zijn contract niet wordt verlengd.

Benji zit echter in de harten van de supporters en wil zelf bijzonder graag bij Genk blijven. "Ik heb lang niet kunnen spelen, maar de voorbije weken stond ik in de basis. Ik heb gedaan wat ik kon, ik heb hard gewerkt in functie van het team en getoond wat ik kan", reageert de aanvaller.

"Het ligt nu niet meer in mijn handen, maar misschien ben ik er toch in geslaagd om mensen van gedacht te laten veranderen", zo spreekt hij zijn hoop op een verlengd verblijf uit.

Een troef die De Ceulaer alvast kan voorleggen, is de steun van de supporters. "Benji moet blijven", klinkt het al wekenlang in de tribunes. "Het geeft natuurlijk een heel warm en goed gevoel dat die mensen achter u staan."

"Als je merkt dat zij je zo steunen, dan geeft dat een boost. Dan wil je echt alles geven en maak je er niets uit om die extra spurt van 40 meter te lopen. Het is heel belangrijk voor mij dat ze mij zo steunen."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties