Reactie Zeven keer op achterstand: "Tegen Anderlecht betaal je dat cash"

Zeven keer op achterstand: "Tegen Anderlecht betaal je dat cash"
Foto: © Photonews

Zeven matchen heeft Club Brugge nu gespeeld in play-off 1, zeven keer kwam het op achterstand en drie keer liep het faliekant af, drie keer konden de meubelen gered worden en één keer werd het gelijkspel. Bij Club hebben ze duidelijk een probleem.

Johan Walckiers in Anderlecht

Tegen Anderlecht lag de bal al na 33 seconden tegen de netten. "Het is altijd hetzelfde verhaal", zuchtte Thomas Meunier. "We maken steeds dezelfde fouten en tegen een ploeg als Anderlecht wordt dat afgestraft. De mentaliteit was er wel, maar we moeten steeds energie steken in het terugvechten."

Michel Preud'homme stond er maar treurig naar te kijken. "Op een bepaald moment weet je niet wat je moet doen als coach. Ik had al gezegd scherp te zijn vanaf het begin, maar dan ligt die bal al in de eerste minuut tegen de netten. Op de eerste lange bal in de rug worden we koud gepakt. Tja, dan sta je daar met al je goeie voornemens."

Domme fouten vermijden

Victor Vazquez begrijpt er geen jota meer van. "Zij waren scherper, ondanks alle waarschuwingen. Zeven matchen op rij, misschien moeten we er beter niet meer over spreken. We moeten het vertrouwen behouden. Alleen mogen we niet telkens weer die domme fouten maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties