KV Mechelen speelt finale PO2 toch niet in Beveren

KV Mechelen speelt finale PO2 toch niet in Beveren
Foto: © SC

KV Mechelen heeft zonet de knoop doorgehakt. De finale van PO2 spelen ze op het veld van OH Leuven, ondanks dat er al een akkoord was met Waasland-Beveren, maar de veiligheidsdiensten staken daar een stokje voor.

"De veiligheidsdiensten in Beveren wilden een combiregeling en gesloten loketten opleggen voor de geelrode fans, maar dat zag KVM niet zitten", zegt men bij de club. "KV Mechelen had een deal met Waasland-Beveren, maar die gaat nu niet door.

"De veiligheidsdiensten in Beveren wilden eerst alle supporters verplicht met de bus laten afreizen", duidt voorzitter Johan Timmermans. "Uiteindelijk hielden ze nog vast aan gesloten loketten."

Geen combiregeling

"Dat was zo niet afgesproken. Organisatorisch en financieel zou dat een bijzonder moeilijk verhaal worden. Daarom hebben we nu een overeenkomst met OHL. De Leuvense politie bevestigde ons dat iedere KVM-supporter met een vervoersmiddel naar keuze naar zijn team zal kunnen komen kijken."

Op zaterdag 23 mei om 20u speelt KVM dus "thuis" tegen Lokeren aan Den Dreef. Alle info over tickets volgt zo snel mogelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties