De Witte knipoogt: "We zijn drie jaar te vroeg"
Redactie
| 15 reacties
De Witte knipoogt: "We zijn drie jaar te vroeg"
Foto: © photonews

Na jarenlang lachen met de Buffalo's - velen hebben wel eens van HAHA Gent in plaats van AA Gent gezongen - zijn het nu de Gentenaars zelf die eens mogen lachen. Ja, ze hebben diep gezeten. Maar zie, de eerste titel is toch maar mooi binnen. En of de voorzitter glom van trots.

Aernout Van Lindt in Gent

"We hadden altijd een doel vooropgesteld. Onze schulden wegwerken, een nieuw stadion bouwen en dan competitief worden voor de prijzen", aldus een dolgelukkige voorzitter.

"En we hadden bij het nieuwe stadion gezegd dat we binnen de vijf jaar eens wilden uitpakken met een titel. We zijn nu eigenlijk drie jaar te vroeg, maar goed: dat gaan we nu ook niet erg vinden hé?"

Nog eens een titel de komende vijf jaar

En dus kan het volksfeest nu gaan beginnen. "We komen van ver", weet de voorzitter. "Toen ik vijftien jaar geleden voorzitter werd in het toenmalige Ottenstadion ... Het is heel hard werken geweest. Maar we zetten nu een grote stap."

Afscheid nemen doet De Witte vooralsnog niet. Integendeel: hij blijft verderdromen. "Nu staan we tussen de betere subtop in België, maar als we echt een topclub willen worden, dan moeten we de komende vijf jaar nog eens kampioen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties