Antwerp verwent 9000(!) fans met zege tegen Malinwa!

Caroline Tonnelier
| 146 reacties
Antwerp verwent 9000(!) fans met zege tegen Malinwa!
Foto: © Photonews

Het voetbal viert hoogtij in de grootste stad van Vlaanderen. De frisse wind die Decuyper laat waaien heeft ook zijn repercussies op het veld. Een vernieuwde ploeg, bijzonder veel volk, goede sfeer en een deugddoende zege.

Aernout Van Lindt in Antwerpen

Zeg niet zomaar oefenwedstrijd of vriendenmatch tegen een duel tussen The Great Old en Malinwa. Beide supportersscharen zitten al jaren te wachten op nieuwe duels in competitie.

Meer dan 700 bezoekers, meer dan 9000 supporters in totaal: Den Bosuil kolkte als nooit tevoren. Op het veld zagen we dan weer een erg pittige eerste helft, inclusief enkele opstootjes tussen Kosanovic en Owusu.

De Witte afgevlagd voor buitenspel

De Witte scoorde voor de bezoekers, maar werd afgefloten voor buitenspel, Limbombé trof dan weer de lat in een aangename eerste 45 minuten.

Na de koffie zoals zo vaak veel wissels en dus ook iets minder automatismen op het veld, al bleef de intensiteit wel. Coosemans speelde twee keer met vuur, maar Antwerp kon niet profiteren.

Van Hoof laat Bosuil ontploffen

Tot een kwartier voor tijd balverlies bij de bezoekers voor dé kans zorgde. Van Hoof schoot The Great Old in het delirium, op den Bosuil zijn ze klaar voor een kletterend seizoen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties