Jankovic zet ambities op scherp voor Malinwa

Jankovic zet ambities op scherp voor Malinwa
Foto: © photonews

KV Mechelen speelde volgend jaar tot aan het gaatje om Europees voetbal, maar het strandde met de meet in zicht. Coach Jankovic blikt met het nodige optimisme terug en kijkt ook al vooruit naar het komende seizoen.

Door Aernout Van Lindt

En de doelstellingen in de nieuwe jaargang zijn duidelijk voor Jankovic: “Vorig jaar was het doel de mentaliteit veranderen binnen de ploeg”, aldus de oefenmeester.

“We wilden matchen winnen en stress om te winnen krijgen. We wilden voor iets spelen, en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan. Europees voetbal missen? Dat is jammer, maar we hebben een erg goed seizoenslot gekend.”

Altijd beter doen

“We hebben geen spijt, we haalden 15 op 18 in onze poule en wisten play-off 2 te winnen tegen Lokeren. Alles samen haalden we 63 punten in 40 wedstrijden.”

Dit seizoen wordt het dan tijd voor meer: “Ik wil altijd beter doen, dus wil ik ook deze keer beter doen dan vorig seizoen. Of dat dan play-off 1 is? We gaan niet te ver vooruitkijken en vooral verder bouwen op de goede basis die we al hebben gelegd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties