Muslin : "De vermoeidheid liet zich voelen"

Caroline Tonnelier
| 10 reacties
Muslin : "De vermoeidheid liet zich voelen"
Foto: © photonews

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de zware trainingsarbeid bij Standard. Dat de vermoeidheid toesloeg tijdens de oefenwedstrijd tegen Solières Amay hoeft dan ook niet te verbazen.

Door Jordan Horwood in Amay

"De spelers hebben de laatste dagen hard gewerkt, vooral gisteren", aldus Slavo Muslin na de match. "Het was goed te zien dat ze vermoeid waren. Er was minder beweging en we speelden dus te veel via het centrum. Eens we de flanken begonnen te gebruiken, vielen de doelpunten."

Ze moeten 90 minuten spelen

Zaterdag trekken de Rouches naar Virton. In Amay speelde alleen Dussaut meer dan een helft. Dat wordt zaterdag wellicht anders.

"Na die match is er alleen nog de partij tegen Borussia Mönchengladbach voor de start van de competitie. Mijn spelers moeten minuten maken. Tegen Virton zal het beter zijn, een tweedeklasser is al een serieuzere tegenstander."

Muslin is zeer veeleisend over het niveau van de voorbereiding. Daarom is het onder andere nog steeds wachten om Kasmi en El Messaoudi te zien spelen.

Ryan Mmaee leverde een goede prestatie en scoorde ook, maar is volgens de coach nog niet voldoende fit. "Hij heeft een achterstand, hij hervatte later dan de rest. Hij is nog niet klaar op technisch-tactisch vlak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties