Raadsman verdedigt Lukaku: "Het is de schuld van de managers en de clubs"

Geoffrey Rockele
| 33 reacties
Raadsman verdedigt Lukaku: "Het is de schuld van de managers en de clubs"
Foto: © Photonews

Jordan Lukaku moest vandaag voor de Brugse politierechtbank verschijnen voor overdreven snelheid en rijden zonder rijbewijs. De straf was niet mild: een geldboete van 2880 euro en één jaar rijverbod. Zijn rijexamen moet de flankspeler niet opnieuw afleggen.

Het Nieuwsblad meldt dat Lukaku nog een stevige waarschuwing meekreeg. “In de sport zijn er regels, en die zijn er op de weg ook. Hier zal het volgende keer geen rode kaart zijn, maar een gevangenisstraf. En dan is het fin de carrière”, sprak de rechter hem toe.

In de periode december 2013 – april 2014 werd Lukaku drie keer geflitst langs de E40 aan snelheden van 172, 162 en 170 kilometer per uur. Daarbij komt nog dat de Oostende-speler pas op 4 november 2014 zijn rijbewijs haalde.

Volgens meester Pascal Nelissen Grade, raadsman van Lukaku, is het duidelijk . “Het is de schuld van de managers en de clubs. Op zijn 18de kreeg hij bij Anderlecht een Mercedes en nu rijdt hij met een Range Rover. Die jongen verdient meer dan ik en weet niet wat te doen met zijn geld.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties