'San Iker zal Real Madrid verlaten met een knal'

Geoffrey Rockele
| 0 reacties
'San Iker zal Real Madrid verlaten met een knal'
Foto: © photonews

Aan elk verhaal komt een einde. Ook aan dat van Iker Casillas bij Real Madrid. De doelman mag dan de laatste tijd wat in de achting zijn gedaald, zijn statistieken spreken boekdelen. Met 725 officiële wedstrijden en 15 titels is Casillas een historische figuur voor de Koninklijke.

De volgende bestemming van de Spaanse nationale doelman wordt FC Porto. Volgens de Spaanse sportkrant Marca zou de bedoeling van de Portugese topclub zijn dat Casillas deze vrijdag mee met de ploeg naar Nederland kan vertrekken om kennis te maken met coach Lopetegui.

Maar Real Madrid wil zijn legendarische doelman niet laten vertrekken zonder een gepast afscheid. De viering zou deze vrijdag om 13u plaatsvinden in het stadion Santiago Bernabéu. Het wordt een officieel evenement waar ook voorzitter Florentino Pérez, familieleden, spelers en supporters aanwezig zullen zijn.

Geen vaarwel

“We willen niet dat het een ‘vaarwel’ wordt, maar een ‘tot snel’. De deuren van Real Madrid zullen altijd voor Casillas openstaan”, klinkt het bij de Koninklijke.

Na het evenement trekt de ploeg van Benitez richting Australië in het kader van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat zal dus zonder hun San Iker zijn. Een nieuw hoofdstuk breekt aan, zowel voor Casillas als voor Real Madrid zelf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties