PEC Zwolle wil Coosemans volgende week al onder de lat zetten

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
PEC Zwolle wil Coosemans volgende week al onder de lat zetten
Foto: © photonews

Het Nederlandse PEC Zwolle wil Colin Coosemans liever vandaag dan morgen een reddende hand aanreiken. De 23-jarige goalie is bij KV Mechelen in een moeilijke situatie verzeild geraakt en daar wil de club uit de Eredivisie op inspelen.

De interesse van PEC Zwolle in Coosemans is zéér concreet. Als het van de Blauwvingers afhangt, staat onze landgenoot dinsdag- of woensdagavond al onder de lat tegen Cambuur.

Ook Coosemans - die absoluut wil spelen - is de belangstelling inmiddels ter ore gekomen. De doelwachter zit door de komst van Rode Duivel Jean-François Gillet gevangen bij Malinwa. Nochtans kreeg hij tijdens zijn overgang in de winter de nodige speelgaranties.

Huurovereenkomst

Binnen de entourage van de speler denkt men steeds feller aan een uitleenbeurt en net daar knelt het schoentje. PEC wil snel een huurbedrag overeenkomen met KV, maar bij de Kakkers zijn ze niet happig om Coosemans te laten gaan. Derde doelman Anthony Moris is immers nog maanden out met een kruisbandletsel.

Wellicht kijkt de gewezen belofteninternational de kat nog even uit de boom. Met zes tegentreffers in twee competitieduels liet eerste doelman Gillet nog geen onfeilbare indruk na. Als de situatie richting het einde van de mercato ongewijzigd blijft, zal ook Coosemans steeds meer richting Overijssel lonken. (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties