Club zet zoektocht naar eerste uitoverwinning verder op Daknam: "We gingen er wel altijd vol voor"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Club zet zoektocht naar eerste uitoverwinning verder op Daknam: "We gingen er wel altijd vol voor"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat morgen op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen buiten de veilige krijtlijnen van Olympia. De statistieken zijn blauw-zwart alleszins gunstig gezind. Met Michel Preud'homme werd er nog nooit verloren op Daknam.

Cédric De Volder in Brugge 

Club Brugge won afgelopen woensdag dan wel in Patro Eisden, maar de tweedeklasser kon blauw-zwart niets in de weg leggen. Het gevoel is dan wel beter, maar de nederlagen bij SSC Napoli en Royal Mouscron Péruwelz zitten nog vers in het geheugen. 

"Het is altijd leuker om te winnen", vertelt Michel Preud'homme. "Ook buitenshuis zijn we elke keer voor de overwinning gegaan. En dat zullen we bij Sporting Lokeren ook doen."

Het tijdperk van Peter Maes is voorbij en dat heeft voor een spelersverloop gezorgd bij Lokeren

Michel Preud'homme

Ook de Waaslanders maken momenteel een moeilijke periode door. (Preud'homme begint het lijstje nieuwkomers van Lokeren op te sommen) "Snap je waar ik heen wil? Die spelers moeten ingepast worden."

"Dat is bij ons zo en dat is bij Lokeren zo. Het tijdperk van Peter Maes is er voorbij en dat heeft ervoor gezorgd dat er enkele spelers zijn vertrokken. Wij hebben er hier ook zo eentje (Hans Vanaken, nvdr.) lopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties