Vechtlust levert Hamme opnieuw volle buit op

ARB Hamme heeft er een nieuwe overwinning bij. Tegen HCT La Hestre werd het wel een duurbevochten overwinning: 5-3.

Geen enkele tegenstander is zomaar een hapklare brok. En HCT La Hestre bewees de voorbije weken al meermaals over een stevig geheel te beschikken. ARB Hamme moest dan ook vol aan de bak om de punten in Hamme te houden.

Op karakter en wilskracht maakten de Hammenare er opnieuw een totaalprestatie van. Ondanks een snelle 2-0 voorsprong liep het namelijk niet zo vlot tegen het stugge La Hestre. Aan de rust stond het zelfs 3-3!

Ishak Belhaj doet het in slotfase

In de tweede helft bleven beide netten lang schoon en loerden de bezoekers veelvuldig op de counter. Het bleef 3-3, tot Ishak Belhaj zijn duivels ontbond: hij wist 2 keer te scoren en zo de 5-3 eindstand op het scorebord te zetten.

Na elf wedstrijden doen de Oost-Vlamingen het zo wonderwel: ze wonnen al 9 keer en verloren enkel van Puurs. Volgende week volgt een verplaatsing naar Hasselt.