Van ‘vergeten Essevee-speler’ naar erg nuttige pion: “Het liep wel lekker”

Van ‘vergeten Essevee-speler’ naar erg nuttige pion: “Het liep wel lekker”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lichtpuntje bij Zulte Waregem deze week in de twee duels tegen AA Gent? Bruno Godeau. De linksvoetige centrale verdediger zal door de uitsluiting van Abdou Diallo ook volgende week meer dan waarschijnlijk kunnen/moeten spelen.

Samen met Joël Sami speelde hij twee keer een sterke wedstrijd tegen AA Gent. “Ze deden het goed tegen de beste ploeg van het land”, was er lof vanwege Steve De Ridder voor het centrale duo.

“Misschien kregen ze vandaag wat minder hulp dan dinsdag van Abdou Diallo”, vond T1 Francky Dury dan weer. “Daardoor moesten ze sneller het centrum verlaten, maar we hebben aan onze organisatie proberen werken.”

Globaal genomen mag ik tevreden zijn

Godeau zelf was ook tevreden van zijn prestatie: “In de tweede helft hadden we het wel moeilijk om de ruimtes te blijven dichtlopen. Maar globaal genomen mag ik wel tevreden zijn. Al overheerst de ontgoocheling omdat we niet konden winnen.”

Niet slecht ook voor een speler die enkele maanden geleden nog weg mocht/moest bij Zulte Waregem en zelfs even naar de B-kern werd verwezen. “Ik heb een paar moeilijke momenten gehad, maar nu gaat het goed.”

Mogelijk maakt hij ook de komende weken nog speelminuten, zeker nu Diallo een weekje schorsing aan de broek heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties