Rafa is terug, maar dit is een streep door de rekening van Michel Preud'homme

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 5 reacties
Rafa is terug, maar dit is een streep door de rekening van Michel Preud'homme
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov stond gisteren voor het eerst opnieuw aan de aftrap van een wedstrijd. De Israëliër slaagde er echter niet in om uit te blinken. En dat is een serieuze streep door de rekening van Michel Preud'homme.

Lior Refaelov liep op de eerste speeldag (op het veld van STVV, nvdr.) een voetbreuk op en lag de volledige heenronde in de lappenmand. Een weekje geleden vierde de Israëliër zijn terugkeer. 

En het was meteen veelbelovend. Tegen Sporting Charleroi miste hij een strafschop, maar de flitsen waren vanaf minuut één van zijn invalbeurt aanwezig. Ook in Denemarken begon of passeerde elke Brugse aanval de voeten van Rafa.

Het is gemakkelijk om je niveau te zoeken én te vinden in een goed draaiende ploeg

Lior Refaelov

Niets daarvan in de Vurige Stede. Michel Preud'homme hoopte dat de Israëliër dat extra vleugje creativiteit zou toevoegen aan het elftal, maar Refaelov stond vooral tegen zichzelf te voetballen. 

"Het is gemakkelijker om je niveau te zoeken én te vinden in een goed draaiende ploeg", geeft de flankaanvaller er zelf een uitleg aan. "Of het beter zou zijn om matchritme op te doen tegen enkele kleinere teams? Een wedstrijd is een wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties