Genk-verdediger Wouters houdt voeten stevig op de grond: "Ik ben geen supertalent"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Genk-verdediger Wouters houdt voeten stevig op de grond: "Ik ben geen supertalent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk heeft een nieuwe verdediger gevonden in de eigen rangen. Jeugdproduct Dries Wouters verscheen woensdag voor het eerst aan de aftrap en maakte indruk op zijn coach.

Dries Wouters is nog maar 18 (hij wordt 19 over een maand, nvdr) en studeert fiscaliteit. Hij werd geboren in Tongeren en maakte zijn debuut vorig seizoen in play-off 2. Toen mocht hij de tweede helft invallen op Zulte Waregem.

Hij is groot en stevig en is een vlotte spreker. Na de wedstrijd ging hij geen enkele vraag uit de weg. "Ik heb niet snel last van zenuwen, ik jaag me niet op. Na mijn eerste balcontact was alle spanning al weg. Hier doe je het als speler voor." (lacht)

Ik wil geen stappen overslaan

Dries Wouters

Peter Maes beloonde hem met een 'dikke 8'. "Ik ben wel tevreden over mijn eerste helft. In de tweede helft had ik wat last van de benen. Dat komt omdat ik 's ochtends nog getraind had."

Natuurlijk smaakt dit naar meer speelminuten, maar Wouters heeft beide voeten stevig op de grond en wil geen stappen overslaan. "Ik weet dat ik geen supertalent ben dat er van vandaag op morgen staat. Ik word 19 en heb nog tijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties