Reactie "Ik dacht dat Genk wel wat nerveus zou zijn"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
"Ik dacht dat Genk wel wat nerveus zou zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Moeskroen zit het bekeravontuur erop. De Henegouwers gingen met 2-1 onderuit op het veld van Genk. Jammer maar de competitie is veel belangrijker, weet Janevski.

"Wij wilden graag doorstoten naar de halve finale", opende de coach die liefst 7 nieuwe spelers de wei instuurde. "We hebben een lastig kwartier gekend en daar heeft Genk optimaal van geprofiteerd door 2 keer te scoren. Op dat moment was onze droom op de kwalificatie weg."

"Het is jammer want wij hadden kleine kansjes om als eerste te scoren. We voetbalden goed tot aan de zestienmeter, maar dan ontbrak die juiste laatste pass. Na de 1-0 raakten we even de pedalen kwijt en dat hebben we tijdens de rust proberen te herstellen."

De aansluitingstreffer kwam te laat

Cedomir Janevski

"Op het einde scoorden we nog de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat voor ons." Nochtans was dit volgens Janevski het moment om Genk uit te schakelen. "Ik dacht dat Genk wel wat nerveus zou zijn en dat we iets konden doen."

Al bij al kon de oefenmeester wel vrede nemen met de uitschakeling. "We hebben toch een mooi parcours afgelegd in de beker. De competitie is voor ons prioritair. Zaterdag is er de belangrijke match tegen Waasland-Beveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties