Reactie Vormer neemt geen vrede met uitgangspositie: "Ik teken nooit op voorhand voor een verlies"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Gent
| 8 reacties
Vormer neemt geen vrede met uitgangspositie: "Ik teken nooit op voorhand voor een verlies"
Foto: © Photonews

Ruud Vormer lag met een snelle vrije trap aan de basis van de voorsprong voor Club Brugge, maar uiteindelijk moest ook de Nederlander zijn meerdere erkennen in KAA Gent. "Ik ben teleurgesteld, man."

"Ik weet wel dat KAA Gent een pak meer balbezit had dan ons", vertelt Ruud Vormer. "En ik weet ook wel dat we driekwart van de wedstrijd met z'n tienen hebben gespeeld. Maar toch ben ik enorm teleurgesteld."

De Nederlander lag met een snelle vrije trap aan de basis van het openingsdoelpunt. We dachten meteen terug aan het doelpunt van vorig seizoen in de play-offs tegen RSC Anderlecht, toen Anthony Vanden Borre stond te slapen. "Ze moeten daar maar opletten, hé." (glimlacht)

We stonden een pak beter dan de voorbije weken

Ruud Vormer

Het viel op: Club Brugge had eindelijk geluisterd naar de smeekbede van Michel Preud'homme en ging vol in duel. "We speelden inderdaad een tikkeltje agressiever en dat moeten we meer doen."

"Bovendien stonden we vandaag ook een pak beter dan de voorbije weken. Of Hans Vanaken en ik de opdracht hadden gekregen om Sven Kums aan te pakken? Ik ga onze tactiek hier niet uit de doeken doen." (knipoogt)

Uitgangspositie

Op voorhand - en zeker na de rode kaart voor Dion Cools - had blauw-zwart wellicht getekend voor een 2-1, met levensbelangrijk doelpunt buitenshuis. "Ik teken nooit voor een verliespartij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties