Reactie Lasse Nielsen redde de bal op de lijn, in de verkeerde goal: "Wrong place, wrong time"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 10 reacties
Lasse Nielsen redde de bal op de lijn, in de verkeerde goal: "Wrong place, wrong time"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent leek op weg naar de 3-1 toen Stefan Mitrovic kon aanleggen op een goeie teruglegger van Sven Kums. Lasse Nielsen hield de bal echter van de lijn. Enkele welgemeende Deense vloeken volgden en Gent bleef steken op 2-1.

"Ik volgde om de scherpe bal te kunnen afwerken, maar Sven legde goed terug op Mitrovic", aldus de onfortuinlijke Lasse Nielsen. "Mijn eerste reactie was: 'shit', want ik wist dat ik offside stond. Daarna keek ik naar de lijnrechter."

Die stond uiteraard te zwaaien en de match zat erop. "Ik deed alles om voorbij mijn man te geraken, daarna was ik op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Sorry, Mitro", ging de Deense verdediger verder.

Lasse verdedigt soms net als doelman, nu doet hij het nog in de verkeerde goal ook

Eerder lag hij wel aan de basis van de 1-1 toen zijn schot in doel verlengd werd door Dejaegere. "Ik hoopte te kunnen veinzen dat het een pas was, maar dat zal me niet lukken zeker?" Dejaegere duwde die hoop kopje onder. "Als het om Lasse gaat, is zoiets nooit een pas."

De middenvelder wou ook nog iets kwijt over de 'redding' van zijn ploegmaat. "We zeggen het hem vaak: 'Lasse, je verdedigt soms net als een doelman', nu doet hij het nog in de verkeerde goal ook", lachte Dejaegere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties