Hans Vanaken trok elke twee weken naar het ziekenhuis voor Davino Verhulst

Redactie
| 0 reacties
Hans Vanaken trok elke twee weken naar het ziekenhuis voor Davino Verhulst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig seizoen maakten ze samen de dienst uit bij Sporting Lokeren, dit weekend staan ze tegenover elkaar in Jan Breydel. Maar beide spelers zijn vooral hechte vrienden.

Zo bezochten Hans Vanaken en zijn vriendin de voorbije maanden om de twee weken het gezin Verhulst in het ziekenhuis. Het dochtertje van de goalie van Lokeren heeft acute leukemie, momenteel recupereert ze thuis van een zware chemokuur.

"Dat heeft onze band nog versterkt", klinkt het bij Nathalie - vriendin van Davino Verhulst. "Ach, jullie zouden voor ons hetzelfde doen", repliceerde Vanaken meteen in Het Laatste Nieuws.

Etentje in Leuven

Het toont hoezeer beiden elkaar respecteren en van elkaar houden. Maar zondag zal er natuurlijk wel moeten gewonnen worden: "We spelen vaak spelletjes en ik win meestal. Ik kan ook het moeilijkste tegen mijn verlies", aldus Vanaken. "Waarvoor we spelen zondag? Een etentje in Leuven", prikt Verhulst tegen.

De verliezer betaalt en bij een gelijkspel dan betalen de vrouwen elk de helft. De weddenschap staat, zondagavond in Jan Breydel weten we wie de portemonnee moet bovenhalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties