Debat van de week: Moeskroen, het lelijke eendje: wie wil ze volgend seizoen nog in eerste zien?

Redactie
| 92 reacties
Debat van de week: Moeskroen, het lelijke eendje: wie wil ze volgend seizoen nog in eerste zien?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig seizoen gingen Cercle Brugge en Lierse nog in de clinch met Moeskroen en de licentiecommissie om hen in extremis uit eerste te houden. Dit seizoen zijn het maar liefst drie clubs (Westerlo, OHL en STVV) die klacht indienen. Door niemand bemind...

Tijdens de kalendervoorstelling was het Stijn Vreven die het op deze manier verwoordde: "Ik ben misschien de enige coach die play-off 2 sexy vindt. Het zijn leuke ploegen. En Moeskroen is ook wel een beetje sexy", aldus Vreven. Het is de toon die bij elke club te horen is. Niemand is echt fan van de Henegouwers.

Sexy genoeg?

Mede door de artificiële opbouw van de club, die - het slechts bewaarde publieke geheim ooit - in handen is van managers. En er zou er nog eentje achtergebleven zijn in de Raad van Bestuur. Marc Rautenberg is de man waar de klacht om draait. Hij zou een managerslicentie hebben en nog actief zijn in het wereldje. En dat mag niet volgens de bondsreglementen.

Moeskroen is er echter van overtuigd dat ze hun licentie voor volgend seizoen zullen krijgen, maar de drie bovengenoemde clubs willen druk zetten. Maar wat denkt u nu van de situatie? Is Moeskroen voor u 'sexy' genoeg om in eerste te zitten? En hebben ze recht om er te zitten na alles wat de voorbije dagen naar boven kwam? U kan hier uw mening geven, ook in de reacties.

Moeskroen volgend seizoen in eerste? Wat mag het voor u zijn?

49%
9%
24%
17%
1%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties