KV Mechelen wil het doen zoals vorig jaar: "Europese ticket moet het doel zijn"

KV Mechelen wil het doen zoals vorig jaar: "Europese ticket moet het doel zijn"
Foto: © photonews

De reguliere competitie zit erop, tijd om terug en vooruit te blikken. Kwam onze prognose uit? Of hadden we het helemaal mis? Wat verwachten de spelers van PO1 en PO2? Vandaag gaan we verder met KV Mechelen.

KV Mechelen, plek 10

Bij de start van het seizoen maakte onze redactie een prognose. KV Mechelen posteerden we daarin op plek 5. We droomden van eindelijk eens play-off 1 Achter de Kazerne, wat de fanbasis na zeven jaar wel eens zou verdienen.

Maar: Volkov bleek nooit de vervanger te zijn van Obradovic, terwijl ook aan de mouw van Kosanovic en Hanni werd getrokken. De eerste vertrok, de tweede hield Malinwa in eerste klasse.

In het slot van de competitie kwam er ontlading na de redding in Sint-Truiden, daarvoor was Malinwa er nooit in geslaagd om regelmaat in de prestaties te leggen. Maar: play-off 2 zou ADK wel eens leuk kunnen worden, zoals elk seizoen.

We mikten hoger, maar kunnen vol vertrouwen de play-offs in -

Mats Rits

"We kunnen vol vertrouwen play-off 2 ingaan. We mikten voor het seizoen misschien hoger, maar dat wil niet zeggen dat we geen zin hebben om de competitie af te werken", aldus Mats Rits.

En ook coach Jankovic ziet het zitten: "KV Mechelen moet play-off 2 behandelen als eender welke competitiewedstrijd. En dan gingen we ook altijd vol voor de winst. De laatste weken zagen we mooie dingen Achter De Kazerne. Dat Europese ticket moet ons doel zijn. En dan zien we wel waar het schip zal stranden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties