Reactie VKtv zag voorspelling van Engels uitkomen: "Spannend, maar wij moesten ook twee strafschoppen gekregen hebben"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 0 reacties
VKtv zag voorspelling van Engels uitkomen: "Spannend, maar wij moesten ook twee strafschoppen gekregen hebben"
Foto: © Photonews

"Laat KAA Gent maar komen." We horen het Bjorn Engels nog zeggen, een weekje geleden in de catacomben van het Schiervelde Stadion. De verdediger kwam dan ook met een grote glimlach voor onze camera staan.

"Het is zo gebleken", lacht Bjorn Engels als we hem confronteren met zijn woorden van een week geleden. "Er heerste een enorm goed gevoel na de overwinning bij KV Oostende. De knop is omgedraaid. Iedereen wil voor de titel vechten."

En het moet gezegd: Club heeft gevochten en gestreden. Al bleef het verlossende doelpunt wel lang uit. "Het maakt niet uit wanneer je scoort, hé. (lacht) Maar na zeventig minuten werd het even lastig. Het is onmogelijk om negentig minuten lang vol gas te geven."

Het is onmogelijk om negentig minuten lang vol gas te geven

Bjorn Engels

De hartslag van Engels sloeg in de slotminuten nog even over, maar Ludovic Butelle - lees zijn reactie HIER na - sloeg de strafschop van Sven Kums uit zijn doelvlak.

"Wij moesten ook twee strafschoppen gekregen hebben", besluit Engels. "Maar Ludo verdient alle lof. Hij moest slechts één bal pakken, maar hij doet het wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties