Reactie VKtv met Sven Kums na gemiste strafschop: "Als ik de volgende mag trappen, zal ik niet twijfelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
VKtv met Sven Kums na gemiste strafschop: "Als ik de volgende mag trappen, zal ik niet twijfelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In penalty's staat Butelle dit seizoen 2-0 voor tegen Sven Kums. Het kostte Gent wellicht al de Bekerfinale, na gisteren misschien ook de titel. De Gentse captain liet dé kans op de 1-1 immers liggen.

"We hebben te weinig gecreëerd, al konden we misschien met een punt naar huis terugkeren", aldus Kums die bij een 1-0 stand zijn penalty gestopt zag door Butelle. "Het zat allemaal wat tegen, zeg maar. We konden de bal vooral niet bijhouden."

"Dat het 2-0 staat voor Butelle? Ik heb twee keer gemist tegen hem, dat klopt, maar dat kan gebeuren in voetbal", gaf de middenvelder aan. "Hopelijk mag ik de volgende penalty ook trappen en dan pak ik die gewoon."

Winst tegen Oostende een must? In de play-offs moet je altijd thuis winnen

Met nog acht wedstrijden te gaan staat AA Gent al zeven punten in het krijt bij Club Brugge. "Het is nog lang, er zijn nog veel punten te winnen én te verliezen. Winnen tegen Oostende een must? In de play-offs moet je altijd thuis winnen, vorige week hadden we dat zelfs verdiend."

Bekijk hieronder de reactie van Gent-kapitein Sven Kums. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties