Reactie Mitrovic na de ontnuchtering in Brugge: "Zo'n individuele fouten zijn onaanvaardbaar, ook de mijne"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 4 reacties
Mitrovic na de ontnuchtering in Brugge: "Zo'n individuele fouten zijn onaanvaardbaar, ook de mijne"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Stefan Mitrovic en AA Gent leek het tot minuut 81 nog best mee te vallen in Brugge. De 0-0 stond nog op het bord, ondanks ondermaats Gents voetbal. Toen kwam de voorzet van Gedoz en werd de Brugse zege ingeluid. Maker van de own-goal, Mitrovic, slaat mea culpa.

"We verliezen deze wedstrijd puur op individuele fouten", aldus de Servische centrale verdediger. "Zulke fouten zijn onaanvaardbaar op dit niveau, ook die own-goal van mij, daardoor kwamen we pas echt in de problemen."

Hoe lang kijk je al naar voetbal? Misschien moet je eens wat beter opletten

-Mitrovic na netelige vraag van journalist

"Ik ben heel teleurgesteld omdat het mijn fout was die de nederlaag inleidde." Toen een collega journalist vroeg of door zijn blunder de titel helemaal weg is, was Mitrovic uiteraard 'not amused'. "Hoe lang kijk je al voetbal? 25 jaar? Misschien moet je eens wat beter opletten, niet?"

Je kan verliezen, maar niet op deze manier

De derde nederlaag tegen Club Brugge op een rij blijft een feit. "We moeten nu echt de knop omdraaien, matchen gaan winnen en ons voetbal terugvinden. Je kan verliezen, maar niet op deze manier. We probeerden wel, maar het kwam er helemaal niet uit."

In de volgende wedstrijden zijn zeges inderdaad een must wil Gent nog meestrijden voor de titel. "Het maakt niet uit als Anderlecht zou winnen tegen Club, als we zelf geen wedstrijden winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties