De Witte ging verder dan publieke verontschuldigingen tegenover Vormer

Redactie
| 25 reacties
De Witte ging verder dan publieke verontschuldigingen tegenover Vormer
Foto: © Photonews

Vorige week wachtte Ruud Vormer een onaangename verrassing toen hij thuiskwam na het duel tegen AA Gent. Een aantal heethoofden wachtte hem op, waarna de Nederlander er de politie bij moest halen.

AA Gent verontschuldigde zich al eerder voor dit incident. Op Radio 1 kwam voorzitter Ivan De Witte er nog even op terug. De sterke man ging verder dan alleen publieke verontschuldigingen.

"Als voorzitter heb ik persoonlijk een mail gestuurd naar Ruud Vormer. Dat gebeurt niet zo heel vaak, maar ik wil dat dit tot de cultuur van onze club gaat behoren. Met name dat de voorzitter zelf moeite doet om een brief te sturen aan een speler met duidelijke verontschuldigingen en de boodschap dat we dit afkeuren."

"Binnenkort samen een koffie gaan drinken"

De speler in kwestie reageerde nog niet. "Hij heeft nog niet geantwoord op mijn mail, maar hij speelt vandaag natuurlijk. Bij deze toch een oproep aan Ruud om een kleine reactie te geven op mijn boodschap naar hem toe."

En daar wil De Witte, die zijn bewondering uitsprak voor de voetballer Vormer, het niet bij laten. "Ik heb hem uitgenodigd om elkaar binnenkort eens te ontmoeten en samen een koffie te gaan drinken. We wonen namelijk in hetzelfde dorp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties