Karelis op de bank: "Hij moet meer zijn verstand gebruiken"

Redactie
| 0 reacties
Karelis op de bank: "Hij moet meer zijn verstand gebruiken"
Foto: © photonews

Het was te verwachten dat Nikolos Karelis op de bank ging zitten tegen Zulte Waregem. Mbwana Samatta had immers punten gescoord in de wedstrijd tegen Oostende en Karelis heeft nog wat werkpunten. Maar dat beseft hij zelf ook wel.

Karelis koos voor Genk om zijn carrière gestaag uit te bouwen. Manager Yannis Anastasiou weet ook waar hij moet aan werken. "Hij doet er goed aan een paar jaar in Genk te blijven. Zijn mentaliteit is super, dat is het belangrijkste. Zijn kopspel is de laatste tijd verbeterd, zijn rechtervoet ook. Maar hij heeft wel nog werkpunten", aldus Anastasiou.

"Nikos creëert altijd kansen, maar hij speelt nog te veel op intuïtie. In bepaalde situaties moet hij meer zijn verstand gebruiken, fouten van tegenstanders afstraffen. Ook in aannames en het gebruik van zijn lichaam kan hij sterker worden", aldus Anastasiou in Fan! "Als diepe spits in Engeland, dat wordt moeilijk voor hem. Maar Duitsland is wel geschikt. Nikos heeft wel het voordeel dat hij ook op de flanken kan worden uitgespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties