Prijskaartje Jordan Lukaku bekend, voor dit bedrag mag hij de kust verlaten

Redactie
| 38 reacties
Prijskaartje Jordan Lukaku bekend, voor dit bedrag mag hij de kust verlaten
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Jordan Lukaku staat op het verlanglijstje van enkele clubs. De 21-jarige linksachter was dit seizoen al goed voor twee goals en zes assists. Daarmee veroverde hij de voorbije maanden ook een plaats in de kern van de Rode Duivels. KV Oostende maakt zijn dure prijskaart bekend.

De ploeg die Jordan Lukaku wil wegplukken bij KV Oostende moet minimaal 5 miljoen euro op tafel leggen, volgens Het Nieuwsblad. Enkel met dat bedrag kunnen de kustboys een volwaardige vervanger vinden voor hun goudhaantje.

Om die prijs te rechtvaardigen, beroept KV Oostende zich op meerdere factoren. Zo is er uiteraard de goede vorm van Lukaku en zijn nieuwe statuut als Rode Duivel, maar ook zijn bekende familienaam. Grote broer Romelu scheert hoge toppen in de Premier League.

Premier League

Het hoge prijskaartje zal enkele clubs afschrikken, maar niet die van Engeland. De Premier League-ploegen krijgen komend seizoen een enorme financiële boost door nieuwe contracten met betrekking tot televisierechten.

Aston Villa betaalde bijvoorbeeld vorige zomer 13 miljoen voor Jordan Amavi, een Franse linksback met een gelijkaardig profiel als Lukaku. Dit versterkt de kustploeg zijn geloof dat het makkelijk aan de vraagprijs kan geraken.

Zou de Premier League een goede zet zijn voor Jordan Lukaku? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties