Kunnen Karelis en Samatta een dodelijk spitsenduo vormen? Peter Maes geeft het antwoord

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Kunnen Karelis en Samatta een dodelijk spitsenduo vormen? Peter Maes geeft het antwoord
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Met Nikos Karelis en Ally Samatta heeft Racing Genk weelde voorin. Kunnen de twee aanwinsten ook samen aan de aftrap komen en een dodelijk spitsenduo vormen?

Karelis maakte onmiddellijk een sterke indruk en vond vlot de weg naar de netten. De voorbije weken gaf Peter Maes de voorkeur aan Samatta. Hen samen een aan de aftrap brengen zit er voorlopig nog niet in, maar de coach houdt die mogelijkheid wel open.

“De keuze heeft dikwijls ook te maken met de vorm. Karelis is bij ons als een komeet gestart en heeft nu wat van zijn vorm verloren. Je hebt dan als coach 2 opties: hem laten starten en wachten of verder kijken met Samatta die ik toch ook wil zien spelen", reageert Peter Maes

We zijn nog niet zo ver dat we hen samen in het team kunnen zetten

Peter Maes

“Samatta heeft de zaken snel en goed opgepikt, maar het is duidelijk dat hij ook nog stappen moet zetten. We zijn nog niet zo ver dat we hen samen in het team kunnen zetten.”

Of dat met het oog op volgend seizoen wel een mogelijkheid is? “Dat zou in de toekomst een wapen kunnen zijn, maar op dit moment scoren we voldoende als team. Bovendien moeten we ook voor het evenwicht in het team zorgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties