Het is zover: de jonge Duivels U17 openen hun EK en naar deze talenten kijken we nu al uit!

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Het is zover: de jonge Duivels U17 openen hun EK en naar deze talenten kijken we nu al uit!
Foto: © KBVB

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Om 17 uur Belgische tijd is het zover. Dan nemen de Belgische U17 het in hun eerste EK-duel op tegen Schotland. Voetbalkrant.com volgt de prestaties van de Belgische jonkies in Azerbeidzjan op de voet.

De huidige generatie wil in de voetsporen treden van de vorige die een jaar geleden de halve finales wist te bereiken. Met het talent waar bondscoach Thierry Siquet mee aan de slag kan een realistische ambitie.

Mix van binnen- en buitenland

Niet alleen de Rode Duivels gooiden de jongste jaren hoge ogen. Ook de jongeren laten zich opmerken. Antonucci (Ajax), Bongiovanni (Monaco), Verlinden (Stoke City), Boonen en Moutha Sebtaoui (ManU), Emmers en Vanheusden (Inter) gingen om verscheidene redenen hun geluk reeds in het buitenland beproeven. Dit EK is de ideale gelegenheid om deze talenten, die bijzonder gegeerd zijn, van nabij te volgen.

Hoewel de Europese grootmachten als aasgieren onze jeugd wegplukken, tillen de topclubs uit eigen land hun jonkies eveneens naar een hoger niveau. Anderlecht en Club Brugge leverden immers elk vijf spelers af voor de EK-selectie. Vanaf vandaag zit u bij ons op de eerste rij om de EK-ontwikkelingen te volgen.

Openen de jonge Duivels met een zege?

Onze U17 zijn de favoriet tegen hun leeftijdsgenoten van Schotland. Een gokje van 60 euro op winst levert 90 euro op. Voetbalkrant.com zet u op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro bij UNIBET!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties