Discussie over Vanhaezebrouck en AA Gent gaat door: "Die relatie is daar toch niet hosanna"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Discussie over Vanhaezebrouck en AA Gent gaat door: "Die relatie is daar toch niet hosanna"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Na de verloren topper tegen Club Brugge (1-4) hekelde Hein Vanhaezebrouck de sterkte van zijn spelersgroep. "Ik repeteer mezelf voor de 20ste keer: we zitten op onze limiet en hebben geen wisselmogelijkheden die iets toevoegen." Ook in Extra Time kwam de expliciete kritiek ter sprake.

"Ik denk dat Louwagie en co dat niet zo leuk vinden", opende Marc Degryse het debat. "Er zit misschien iets aan te komen. Ik weet het niet. De komst van Boussoufa is een keerpunt geweest in de relatie."

Van de nieuwkomers die de voorbije transferperiodes in de Ghelamco Arena neerstreken, konden slechts enkele jongens hun stempel drukken. "Er zijn weinig spelers die een vaste plaats hebben. Ik snap zijn punt dat die kampioenenploeg niet versterkt is, maar als je dat twintig keer herhaalt, is dat niet leuk. Die relatie is daar toch niet hosanna", meent Degryse verder.

De komst van Boussoufa is een keerpunt geweest in de relatie

Marc Degryse

"Hij weet dat hij de allerbeste trainer is die ze bij AA Gent ooit hebben gehad, en dat ze dat bij het bestuur ook weten", vulde Filip Joos aan. "Dat is een machtsposititie. Hij probeert dingen door te drukken om op de transferdossiers zijn stempel te drukken. Waar het fout zou kunnen gaan, is dat hij jongens, getransfereerd door anderen, minder kansen geeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties