Van Holsbeeck houdt alle opties open: "Hasi volgend seizoen nog trainer? Tuurlijk kan dat"

Redactie
| 50 reacties
Van Holsbeeck houdt alle opties open: "Hasi volgend seizoen nog trainer? Tuurlijk kan dat"
Foto: © photonews

Er zijn al heel wat speculaties geweest over de toekomst van Besnik Hasi. Als hij de titel niet pakt, moet hij vertrekken bijvoorbeeld. Allemaal voorbarig zegt Herman Van Holsbeeck nu.

Van Holsbeeck werkt immers graag samen met Hasi. "In twintig jaar in dit vak heb ik veel trainers leren kennen", vertelt Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine. "Ik denk dat Besnik Hasi een toptrainer aan het worden is. Dit jaar heeft hij ontzettend veel geleerd. In zo’n job is het in de moeilijke momenten dat je het meeste leert. Hasi wordt iemand waar we nog van zullen horen. Schrijf maar op: hij wordt een toptrainer."

Maar is zijn positie nog houdbaar in het Astridpark? De fans vinden immers van niet. "Het is de enige trainer sinds ik hier ben die ondanks de druk die hier hangt er nog met volle verstand bij is. Veel andere trainers zag ik hier in de loop der jaren aftakelen, dat is bij Besnik niet het geval. Het zou perfect kunnen dat hij blijft. De evaluatie wordt na het seizoen samen met Besnik gemaakt, met de voorzitter en mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties