Vanhaezebrouck is érg duidelijk en zegt waar hij volgend seizoen coach is: "Mijn beslissing stond al lang vast"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 38 reacties
Vanhaezebrouck is érg duidelijk en zegt waar hij volgend seizoen coach is: "Mijn beslissing stond al lang vast"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck werd de voorbije weken enkele keren in verband gebracht met een vertrek bij KAA Gent, maar de oefenmeester van de regerende kampioen heeft nu voor duidelijkheid gezorgd.

In een interview op de officiële website van Gent reageerde Vanhaezebrouck een laatste keer op de geruchten omtrent zijn toekomst. “De mensen die mij goed kennen, weten dat als ik iets zeg, ik daar ook achter sta. Binnen de club was dit geen item. Het was al heel lang duidelijk dat ik bij Gent zou blijven. Ik heb de voorzitter laten weten dat ik niet de intentie had om te vertrekken.”

En dus staat Hein ook volgend jaar nog aan het roer bij de Buffalo's. “Ik blijf ook volgend jaar trainer van AA Gent, dat staat al lang vast. Wat er ook gebeurt en wat sommige mensen ook mogen vertellen… Het is soms te belachelijk voor woorden wat er wordt gezegd en geschreven. Maar wij – de directie en ik – weten waar we naartoe willen.”

"Als het nog niet duidelijk was, dan is het nu wél duidelijk"

“Het is ongelofelijk dat ik hier iedere keer op terug moet komen. Als het nog niet duidelijk was voor sommige supporters, dan is het nu wél duidelijk", aldus Vanhaezebrouck nog. En dat hij niet vies is van een uitdaging, is wel duidelijk. "We staan volgend seizoen opnieuw voor een uitdaging, we moeten opnieuw investeren. Want we willen een ploeg die altijd voor de top 3 kan meestrijden.”

Bekijk het volledige interview in onderstaande video:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties