Reactie Depoitre na enorm aantal gemiste kansen: "Ongelooflijk dat we hier verliezen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Waregem
| 5 reacties
Depoitre na enorm aantal gemiste kansen: "Ongelooflijk dat we hier verliezen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre kende geen gelukkige avond in het Regenboogstadion. Samen met zijn collega's voorin bij AA Gent werden heel wat kansen gemist. De 4-2 nederlaag tegen Zulte Waregem kon er helemaal anders uitgezien hebben.

"Deze match moeten we altijd winnen, het is niet te geloven dat we hier verliezen", aldus een erg teleurgestelde Depoitre. "De 1-2 bij de rust was een logische score, daarna misten we de kansen en werden er op afgestraft."

Het was een festival aan gemiste kansen in het Regenboogstadion. "Als we het beter afwerken, winnen we. Coulibaly had er drie grote, Kenny en Milicevic konden ook op doel besluiten, enzovoort." We hebben het geteld, zeven grote kansen na de rust. Nul goals.

Ik was verrast dat ik gewisseld werd

-Depoitre

Ook Depoitre had meermaals kunnen en moeten scoren. "Bij die eerste grote kans in de tweede helft gleed mijn standbeen weg en daarna zat Bossut er meteen op. Het was eerder een redding van hem dan een gemiste kans van mij."

Hij moest ook vroeger naar de kant, maar dat kwam niet door het contact met Diallo (dat hem drie nietjes in het hoofd opleverde). "Neen ik kon nog verder. Of ik verrast was dat ik gewisseld werd? Ja, behalve de afwerking liep het goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties