Analisten zijn hard voor Anderlecht: "Die instelling kan absoluut niet" en "De bezem moet erdoorheen"

Redactie
| 123 reacties
Analisten zijn hard voor Anderlecht: "Die instelling kan absoluut niet" en "De bezem moet erdoorheen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De titel verliezen op het veld van de rivaal en dat na een ontluisterende 4-0-nederlaag. Erger kon de namiddag voor Anderlecht niet verlopen zondag. Na de wanvertoning in Jan Breydel waren de analisten hard voor de Brusselaars.

"Als je met instelling zo komt spelen, dat kan niet", opende Jan Boskamp in Stadion zijn analyse van Anderlecht. "Proto mocht die eerste bal hebben, en de tweede goal volgt na een luizeballetje van Heylen. Ze werden weggespeeld in de eigen zestienmeter. Dat kan je als trainer niet accepteren. De manier waarop Brugge druk zette, was klasse."

Je schaamt je als supporter en bestuurslid van Anderlecht

Aad De Mos

"Anderlecht heeft zeven à acht nieuwe spelers nodig", oordeelde Aad De Mos. "Zij die lopen roepen dat er genoeg kwaliteit is, moeten toch eens achter de oren krabben. Dan heb je geen kijk op het spelletje. De kwaliteit is matig."

"PSV is bijvoorbeeld opgeschoten, maar Anderlecht is tien keer naar beneden geduikeld. De bezem moet erdoorheen. Je schaamt je als supporter en bestuurslid van Anderlecht. De trainer wordt in de steek gelaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties