Preud'homme doet het kalmer aan, maar bereidt ook zijn opvolger voor
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 11 reacties

Michel Preud'homme gaat als soort tussenpaus voor Philippe Clement fungeren

Preud'homme doet het kalmer aan, maar bereidt ook zijn opvolger voor

Michel Preud'homme zat er goedgemutst bij tijdens zijn persconferentie waarin hij aankondigde om langer bij Club Brugge te blijven. Maar daar hingen voorwaarden aan vast, want MPH wil gezonder gaan leven.

Als we één conclusie mogen trekken uit de persconferentie van Michel Preud'homme van vandaag is het wel dat de volgende hoofdcoach van Club Brugge al gekend is. Philippe Clement krijgt komend seizoen meer verantwoordelijkheden en lijkt een certitude om MPH ooit op te volgen.

Meer sporten

Preud'homme wordt immers manager naar Engels model. Hij zal de veldtrainingen grotendeels afstaan aan Clement. "Om mezelf meer rust te geven. Ik zal moeten leren delegeren en meer in handen geven van Philippe Clement. Voor hem is dit een ideale tussenstap van assistent naar hoofdtrainer", aldus Preud'homme.

Achter zijn beslissing moeten dan weer geen medische redenen gezocht worden. "Kijk, er waren nog ploegen geïnteresseerd, maar ik ben te moe om weer een nieuw team te gaan bouwen. Ik wil weer gaan sporten, je kan niet enkel fris zijn door te slapen. Je moet sporten en rusten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties