"Ik heb geen fantastisch seizoen gehad, maar ik ben blij dat ik naar Anderlecht ben gegaan"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
"Ik heb geen fantastisch seizoen gehad, maar ik ben blij dat ik naar Anderlecht ben gegaan"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Imoh Ezekiel kende allesbehalve een goed seizoen bij Anderlecht. De Nigeriaanse aanvaller kwam amper aan spelen toe en kon slechts twee keer de weg naar de netten vinden. Maar toch heeft Ezekiel geen spijt van zijn keuze.

"Het seizoen was niet bepaald fantastisch voor mij, maar ik ben blij dat ik naar Anderlecht ben gegaan", opent Ezekiel. "Anderlecht is het beste team van België. Het was ons doel om de competitie te winnen, maar doordat we tweede geworden zijn, hebben we wel een kans op de Champions League."

"Mijn vorige seizoen liep alles wel goed, maar ik speelde dit seizoen bijna altijd als vleugelspeler. En ik ben een echte nummer negen", aldus de aanvaller bij Completesportsnigeria.com.

Wat nu?

Het jaartje bij Anderlecht werd dus geen succes voor Ezekiel. Wat met het oog op volgend seizoen? "Op dit moment kan ik nog niet zeggen of ik naar Qatar zal terugkeren of opnieuw uitgeleend word", zegt de Nigeriaan. "De transferperiode is nog een maand van hier en we zullen wel zien waar mijn toekomst ligt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties