'Frutos T1 bij Anderlecht en absoluut clubicoon T2'

Redactie
| 165 reacties
'Frutos T1 bij Anderlecht en absoluut clubicoon T2'

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Komt er deze week witte rook over een nieuwe trainer van Anderlecht? Manager Herman Van Holsbeeck heeft niet veel opties meer, de spanning stijgt stilaan.

Bij deductie komen we stilaan uit bij Claude Puel, zowat de enige overgebleven optie voor Van Holsbeeck en co. Sinds 2012 is hij bij Nice hoofdtrainer, maar paars-wit lijkt voor hem een mooi nieuw avontuur. Toch zou het een stunt zijn om hem binnen te halen.

Van Holsbeeck zit volgens HLN nog niet meteen dicht bij een handtekening van Puel en dus lijkt Nicolas Frutos stilaan het plan B te worden om minstens de voorbereiding aan te vangen.

Scifo

Binnen een tiental dagen beginnen de trainingen al, dus de Argentijnse beloftencoach is dan zeker een noodoplossing om de eerste weken te overbruggen. Een nieuwe coach is ook nodig om accenten te leggen - en dus transfers te doen.

Als Puel en Van Holsbeeck eruit geraken, dan lijkt volgens HNB een absoluut clubicoon alvast als T2 naar het Astridpark te komen. Niemand minder dan Enzo Scifo - op dit moment aan de slag bij de Belgische beloften - zou dan de honneurs komen waarnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties