Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen of Ferrera staat al met één been buiten bij Standard
Timothy Collard
Timothy Collard
| 34 reacties

Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen of Yannick Ferrera staat al met één been buiten bij Standard

Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen of Ferrera staat al met één been buiten bij Standard
Foto: © SC

Het voorbije seizoen werd er - ondanks de bekerwinst - een om snel te vergeten bij Standard. De Luikse club liet het helemaal afweten en moest zelfs aantreden in play-off 2. Volgend jaar moét het beter, zoveel is duidelijk.

Maar nog voor de start van het nieuwe seizoen rommelt het al op Sclessin. Sportief raadgever Daniël Van Buyten is geen fan van Yannick Ferrera en zou liefst van al een nieuwe trainer aantrekken. Trouwens: had Ferrera de beker niet gewonnen, dan was hij al lang geen trainer meer van de Rouches.

Tot dusver kon voorzitter Bruno Venanzi een ontslag van de jonge trainer voorkomen, maar de voorbije dagen zou Van Buyten opnieuw hebben aangegeven dat hij geen vertrouwen heeft in Ferrera. En zo staat de ex-coach van Sporting Charleroi en STVV natuurlijk voor een loodzware opdracht.

Slechte start kan Ferrera zich echt niet veroorloven

Want, stel je even voor dat bij de bekendmaking van de kalender (woensdagnamiddag, nvdr.) duidelijk wordt dat Standard in zijn eerste vijf wedstrijden tegen pakweg Charleroi, Club Brugge en RSC Anderlecht moet spelen, dan kan Ferrera zich echt geen slechte start veroorloven.

Zit het dan ietwat tegen in het begin van de competitie, dan zou zijn verhaal bij Standard wel eens sneller dan gedacht afgelopen kunnen zijn. Het belooft dus alweer een moeilijk seizoen te worden voor Standard…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties