Gent moet sterkhouders nog een langere poos missen

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties
Gent moet sterkhouders nog een langere poos missen
Foto: © photonews

Bij AA Gent hebben ze enkele vervelende blessures bij absolute sterkhouders. Het ziet er intussen niet naar uit dat die kwaaltjes heel snel verholpen zullen worden.

Asare en Neto missen, het is een aderlating voor Gent. "Asare heeft hetzelfde letsel aan de aanhechting van de hamstring als voordien. Geen ernstige blessure, maar de exacte duur inschatten is moeilijk. Nieuwjaar komt er snel aan, zal hij daarvoor nog inzetbaar zijn? Die vraag stellen wij ons ook", aldus Vanhaezebrouck.

"Bij Neto lijkt het minder ernstig, hij heeft een contusie op de knie. Morgen zal hij nog niet inzetbaar zijn. Misschien de volgende wedstrijd, maar eventueel moeten we met hem ook wachten tot na nieuwjaar."

Verder mist Gent nu ook doelman Jacob Rinne. "Hij kreeg een tik op zijn hoofd en moet het een aantal dagen rustig aan doen. Hij is niet inzetbaar voor de wedstrijd in Sint-Truiden. Voor het overige is de groep dezelfde als woensdag."

Selectie Gent: Coulibaly, Davidzada, De Smet, Dejaegere, Esiti, Foket, Gershon, Matton, Milicevic, Mitrovic, Nielsen, Perbet, Rabiu, Saief, Schoofs, Taravel, Thoelen, Van Der Bruggen, Vandenbussche en Verstraete.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties