De Sutter beleefde moeilijke maanden, maar: "Eens fit, enorme meerwaarde voor dit Lokeren"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 2 reacties
De Sutter beleefde moeilijke maanden, maar: "Eens fit, enorme meerwaarde voor dit Lokeren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Sutter kroonde zich afgelopen weekend tot matchwinnaar op Daknam. De targetspits kopte Sporting Lokeren naar een nipte zege tegen zijn ex-club Club Brugge. De voorbije maanden sukkelde De Sutter met blessures. Makkelijk was het allesbehalve voor de aanvaller...

“Ik had al drie, vier maanden last van de enkel. Tijdens de winterstage kon ik zelfs even niet trainen. Nu hebben de dokters eindelijk gevonden wat er precies aan de hand is. Daardoor kan ik iets vrijer spelen en kan ik meer trainingsarbeid verrichten”, aldus De Sutter.

Dat het de laatste tijd echt niet mee zat voor De Sutter, werd vorige week nog duidelijk. “Ik trainde met nieuwe steunzolen en plots zat ik met een fameuze blaar op mijn hiel. Dat deed flink pijn, maar uiteindelijk was het wel te doen om te trainen en te spelen.” (lacht)

"Tom heeft gewoon aanvoer nodig"

Ploegmakker Steve De Ridder ziet dat De Sutter stilaan weer écht boven water komt. “Je mag niet vergeten dat Tom dit seizoen nog op geen enkel moment écht 100% fit is geweest, hé. Zoiets mag je niet onderschatten.”

“Wij weten dat Tom, als hij fit is, een enorme meerwaarde voor dit Lokeren kan zijn. Hij heeft gewoon aanvoer nodig. Voorzetten nodig. En dan bewijst hij, zoals tegen Club Brugge, wat hij kan doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties