Standard-aanvoerder Alexander Scholz reageert na zoveelste opdoffer voor Standard

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 15 reacties
Standard-aanvoerder Alexander Scholz reageert na zoveelste opdoffer voor Standard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft na twee speeldagen in play-off 2 nog steeds niet kunnen winnen. Het kwam in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Sint-Truiden, dankzij een late tegengoal van Pieter Gerkens. Kapitein Alexander Scholz was erg teleurgesteld.

Tien minuten voor tijd leek er niks aan de hand, maar dan pakte Andrade rood en volgde er in het absolute slot nog een tegentreffer. "Dit is een nieuwe ontgoocheling", reageerde Scholz. "Dat gevoel kennen we al een tijdje. We zijn momenteel zwak, dat bewijst die laatste goal. We zijn niet sterk genoeg."

Te lang zonder thuiszege

Standard heeft nu al enkele maanden thuis niet meer kunnen winnen. "Het is inderdaad veel te lang geleden", aldus de verdediger. "We hebben nu twee uitwedstrijden en dan spelen we opnieuw thuis. We moeten gewoon zorgen dat we in Brussel (tegen Union, red.) winnen. We waren 30 seconden van de zege verwijderd."

"Het geloof is er nog steeds, anders kan je niet spelen. Of er angst in de groep sluipt? De angst komt iets gemakkelijker. Dat zorgt ervoor dat we een zwakker team lijken dan we we in werkelijkheid zijn", besluit Scholz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties