Reactie Vrienden Leko en Vanderbiest bejubelen elkaars team: "Je moet top zijn tegen dit Lierse" en "STVV is een andere ploeg dan toen ik Antwerp coachte"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Vrienden Leko en Vanderbiest bejubelen elkaars team: "Je moet top zijn tegen dit Lierse" en "STVV is een andere ploeg dan toen ik Antwerp coachte"
Foto: © photonews

Het eerste uur was voor Lierse SK, de volgende dertig minuten voor STVV. Beide clubs etaleerden tijdens hun momentum wat ze in hun mars hebben. Na afloop was er lof van Fred Vanderbiest en Ivan Leko voor elkaars prestatie.

Fred Vanderbiest gaf toe dat Sint-Truiden uiteindelijk verdiend de punten op Stayen hield. "Ik speelde in het seizoensbegin met Antwerp tegen STVV", haalde de oefenmeester van de Pallieters aan.

"We verloren weliswaar, maar de ploeg van nu is niet meer te vergelijken met die van nu. Er lopen andere jongens rond. Het team maakte énorme vorderingen en presteert sterk. Mijn felicitaties daarvoor."

Lierse kwam met een plan naar hier waar we geen antwoord op hadden

Die lofuiting nam zijn Kroatische confrater in dank aan. "Zulke complimenten van een goeie vriend zijn fijn om horen. Lierse kwam met een plan naar hier waar we geen antwoord op hadden. Pas in het laatste halfuur voetbalden we met passie."

"Élke speler heeft alles gegeven, mijn drie verdedigers speelden een topmatch. Dat was nodig. Want tegen dit Lierse moet je echt top zijn om de punten te pakken", zwaaide Leko met lof terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties