"Natuurlijk mogen de spelers van Gent over de titel praten"

Redactie
| 10 reacties
"Natuurlijk mogen de spelers van Gent over de titel praten"

AA Gent staat tweede in de stand en wordt misschien wel nog de grootste uitdager van Anderlecht. De spelers geloven er zeker in, de trainer houdt zich wat meer op de achtergrond. Peter Vandenbempt is alvast lovend over de Buffalo's.

Vandenbempt vindt dat Gent zeker mag over de titel praten. "Misschien hoort Hein Vanhaezebrouck het niet zo graag dat zijn spelers vrank en vrij over de titel spreken, maar waarom zouden die spelers dat niet doen?", schrijft hij bij Sporza. "De 7 op 9 van AA Gent is, tussen aanhalingstekens, beter dan die van Anderlecht."

"De match in Charleroi had weinig om het lijf, moet ik zeggen, vooral ook door het ultradefensieve spel van Charleroi. Maar Gent heeft intussen al wel wat van Anderlecht: het is collectief ook heel sterk, het geeft ook nauwelijks iets weg en het is, plots, ook heel efficiënt."

Beter voetbal dan Anderlecht

En hij ziet nog een pluspunt bij de Buffalo's. "Gent voetbalt bij momenten dan ook nog beter dan Anderlecht. Het heeft ook een paar spelers die met een flits het verschil kunnen maken. Het verschil van zes punten met Anderlecht is nog groot, maar natuurlijk - zou ik zeggen - mogen die spelers titelambities uitspreken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties