Kortrijk kan Genk nog doen twijfelen, maar moet dan vanavond toeslaan
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Straks live: Genk - Kortrijk

Kortrijk kan Genk nog doen twijfelen, maar moet dan vanavond toeslaan
Foto: © photonews

KRC Genk staat nog steeds autoritair op kop in zijn play-off 2-groep. In de vooravond staat er echter een belangrijke partij tegen Kortrijk op het programma.

Genk leed zijn eerste puntenverlies tijdens het midweekvoetbal en telt daardoor niet langer het maximum van de punten. Kortrijk won zijn partij wel en naderde zo tot op 5 punten. Een grote kloof nog, maar indien de Kerels straks winnen op het veld van de Smurfen dan bedraagt het verschil nog amper 2 punten en dan is alles weer mogelijk.

Een pak afwezigen

De inzet is dus best wel hoog, Kortrijk heeft de kaarten in handen om Genk alsnog te doen twijfelen. De blessurelast ligt echter hoog want met De Mets, Joaozinho, Pavlovic, Saadi, Van Loo en Mercier zijn er liefst 6 afwezigen.

Ook Genk-coach Stuivenberg kan niet op volle sterkte aantreden want naast Karelis ontbreken nu ook Brabec en draaischijf Pozuelo die dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Een gokje kan een mooi bedrag opleveren!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot 80 euro gratis wedtegoed! Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties