Dé kans die play-off 1 weer helemaal spannend had kunnen maken: "Ik twijfelde"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Gent
| 0 reacties
Dé kans die play-off 1 weer helemaal spannend had kunnen maken: "Ik twijfelde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als we er na de competitie op zullen terugblikken bij de cruciale momenten van het seizoen zullen we er misschien ook nog eens op terugkomen. AA Gent had immers één reuzenkans tegen Anderlecht, maar die werd nogal knullig uitgespeeld.

En het is niet dat er zoveel kansen waren in de match dat u zich deze niet meer zal herinneren: balverlies van Anderlecht iets voor de zestien, Dejaegere komt in balbezit en heeft drie ploegmaats meelopen terwijl er met Spajic en Kara maar twee verdedigers meer staan, maar hij speelt het wel heel slecht uit.

Snellere beslissing

"Er zat meer in met de ruimte die we van hen kregen", gaf Dejaegere in het algemeen toe. "Misschien de vermoeidheid en toch ook wel wat de warmte", ging hij daarbij zijn coach achterna. Maar specifiek op die ene fase Brecht? "Ik had zelf moeten schieten. Of een snellere beslissing nemen."

"Ik wist dat we met een overtal waren, maar mijn eerste instinct was om zelf te schieten. En dan begin ik te twijfelen en wil ik toch nog die pass geven", verklaarde de 'verdedigende middenvelder'. "Kara sloot zijn hoek goed af en ineens was het te laat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties