Vanhaezebrouck vs. Mulder: "Er is veel veranderd sinds ik geen analist meer ben" vs. "Dat ligt aan die domme voetballers"

Redactie
| 0 reacties
Vanhaezebrouck vs. Mulder: "Er is veel veranderd sinds ik geen analist meer ben" vs. "Dat ligt aan die domme voetballers"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de 2-0-overwinning tegen Club Brugge dacht vorige week niemand nog dat Anderlecht zijn 34ste landstitel nog uit handen zou geven. Na het verlies van donderdag tegen Sporting Charleroi zijn de meningen toch weer wat veranderd.

Dat viel ook Hein Vanhaezebrouck op. "Spelers en media denken vaak niet zo rationeel als een coach. De ene week zeggen ze A, de andere B", liet de Gentse oefenmeester voor de camera van Play Sports optekenen. "Er is veel veranderd sinds ik geen analist meer ben." (lacht)

Vanhaezebrouck sprak een beetje wartaal

Jan Mulder

Karl Vannieuwkerke legde de uitspraak vervolgens voor aan het analistenpanel. "Hij spak een beetje wartaal", grapte Jan Mulder. "Ik neem hem het niet kwalijk, hij zat in de emotie van de wedstrijd."

"Maar de situatie is volledig veranderd doordat Anderlecht nul punten sprokkelde thuis tegen Charleroi. Dat ligt niet aan de analisten, wél aan die domme voetballers. Acht punten moest voldoende zijn, maar als zij dan niet professioneel genoeg zijn..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties