Exclusief: Doelman Gent (ex-Club en Essevee) trekt naar Anderlecht

Redactie
| 10 reacties
Exclusief: Doelman Gent (ex-Club en Essevee) trekt naar Anderlecht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht ziet een van zijn jonge doelmannen naar PSV trekken, maar niet getreurd: het heeft er eentje overgenomen van AA Gent ook en die heeft óók heel wat talent.

Het hing al een paar weken te sluimeren, maar sinds deze week is het officieel: Tiziano Delmotte verkast van AA Gent naar Anderlecht, waar hij als jonge doelman in de beloftenselectie zal worden opgenomen.

Zo krijgt de jeugdinternational U17 de kans om in de schaduw van Mile Svilar zich op te werken. In het verleden speelde de youngster al bij Zulte Waregem, Club Brugge en AA Gent.

"Met zo'n goed voorstel van Anderlecht zijn er weinig twijfels, zeker omdat er speelmogelijkheden liggen bij de beloften. Ik wilde deze stap zetten en wil ze ook met beide handen grijpen. Mits hard werken kan er een mooie toekomst op me liggen wachten", aldus Delmotte in een eerste reactie aan onze redactie.

Delmotte kom bij Anderlecht in de plaats van Maxime Delanghe. Die was de voorbije maanden aan het doorgroeien bij Anderlecht en mocht zelfs al eens meetrainen bij de A-kern, maar trekt meer dan waarschijnlijk naar PSV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties